Digitalt læringsredskab

Ambulancevejen er et digitalt læringsredskab, der både øger dine kompetencer og sparer dig tid. Endelig slipper du for at sidde og knokle med dårligt skrevne teoribøger.

Du finder kun teori der er helt relevant for dig og din uddannelse. Vi har skåret materialet helt ind til benene for at gøre det nemmere for dig.

På siden finder du alt hvad en redder skal kunne, forklædt i moduler, lektioner, quizzer, foredrag og video-lektioner. Nogle moduler er helt gratis at bruge og andre kræver et betalende abonnement. Modulerne klæder dig på til bestemte kurser eller prøver (fx. assistentprøven, svendeprøven, PHTLS, behandleruddannelsen). Quiz-sektionen gør det muligt for dig, på en nem måde og effektiv måde, at lære de ting du skal kunne – og så endda på en meget mere sjov og intuitiv måde! Du kan konkurrere mod dine kollegaer, vinde præmier, emblemer og optjene points, som du kan bruge i shoppen!

Opret gratis bruger  Køb et abonnement
laes-mere-modul-mac-png

Quizzer

Det er sjældent nok bare at læse noget, for at forstå det. Bliv en aktiv del af din læring ved at benytte quizzer under hvert modul og under quiz-centeret.

Quizzerne på siden indbyder til aktiv læring, og sikrer, at du ikke skal sidde og læse de samme ting om og om igen. Du kan lynhurtigt finde ud af om du har forstået det du har læst, og ellers øve dig på det. Og du kan altid gå tilbage og træne quizzerne igen!

Modulerne er opbygget omkring quizzer, sådan at du selvstændigt kan forberede dig bedst muligt til prøven du går imøde. Du finder eksempelvis quizzer for hvert eneste kapitel i PHTLS-bogen, og for hvert emne du skal kunne til assistentprøven, svendeprøven eller behandleruddannelsen.

I quiz-centeret kan du helt selv vælge hvor mange spørgsmål, og hvilken uddannelse og kategori du vil træne!

Opret gratis bruger  Køb et abonnement
laes-mere-quizs-png

Detaljerede statistikker

Få detaljerede statistikker over dine resultater, og få et indblik i dine styrker og svagheder.

Under quiz-centeret kan du få et detaljerede billede af dine resultater. Du kan se din samlede statistik, men som noget helt specielt, kan du også se dine statistikker inddelt i kategori, sådan at du lynhurtigt kan se hvad du er god til, og hvad du har behov for at træne. Alle quizzerne på hele siden tæller med i din statistik.

Når du svarer rigtigt på et quiz-spørgsmål, stiger din samlede korrekthed i procent, og denne kan ses under quiz-centeret, hvor du kan konkurrere mod dine kollegaer om at ligge i toppen. Du optjener også points hver gang du svarer rigtigt – points du kan bruge i shoppen til at købe rigtige produkter!

Opret gratis bruger  Køb et abonnement

Shop

I shoppen kan du købe de produkter som en ambulanceredder har behov for i hverdagen

Shoppen stræber efter at have produkter som er af god kvalitet, samtidigt med, at det ikke overstiger hvad en almindelig redder bør give. Det skal være muligt at købe en bæltetaske i god kvalitet, uden at skulle hoste op med en helt formue.

Når du bruger sidens quizzer, optjener du points som du kan konvertere til kredit, og bruge disse i shoppen til at købe rigtige varer. Du læste rigtigt – Du kan dygtige dig selv, have det sjovt med det, og samtidigt optjene points du kan bruge i shoppen på RIGTIGE varer. Det hele spiller sammen!

Opret gratis bruger  Køb et abonnement

Menneskerne bag

Ambulancevejen er startet af Nicolai Varney, ambulancebehandler i Region Midtjylland

Jeg har helt fra min tid som elev været opsat på at benytte de tekniske redskaber vi har til rådighed, på en måde der gavner mig selv og alle andre i videruddannelse og vedligeholdelse. Siden her er oprindeligt lavet til mig selv og kvaliteten er derfor så høj, at jeg selv har brugt det igennem min videruddannelse. Da jeg efterfølgende fandt ud af, at resten af verden havde lige så meget brug for redskabet som jeg, valgte jeg at lave en ting ud af det, som blev til denne side.

Jeg er opsat på at lære ting så hurtigt så muligt, og ikke bruge unødvendig tid, som jeg så i stedet kan bruge på andre ting jeg vægter højt i mit liv. Jeg elsker at lære og uddanne mig, men jeg ønsker at finde den nemmeste og den korteste vej til målet.

Jeg spørger altid mig selv: “Hvordan jeg kan klare den samme opgave på den halve tid (eller den kvarte tid!), hvor “work smarter, not harder” oftest bliver brugt.

Materialet på siden er produceret af mange forskellige mennesker/reddere, der har spidskompetence i det specifikke emner der berøres. Personen er krediteret på siden eller betalt for produktionen

Om Ambulancevejen.dk

Ambulancevejen er en digital læringsplatform for ambulanceredderen der vil vide mere.

På siden kan du lære, blive klar til prøver og eksamener, vinde præmier og have det sjovt samtidigt

Fordele ved os

  • Teori skåret helt ind til benene
  • Aktiv læring med quizzer
  • Detaljerede statistikker
  • Forberedelse til prøver og eksamner
  • Foredrag fra reddere og læger
  • Tilgængeligt når DU har brug for det

Fra bloggen

Uundværlige apps til ambulancevagten

  Vi har samlet en liste over nogle af de apps du kan få brug for på ambulancevagten. Mange af os er vant til at have retningslinjer, tabeller og medicinskemaer i lommebøger, men i takt med, at vi alle render rundt med en smartphone, kan det for nogen være rart at have apps der varetager […]