FAQ: Spørgsmål og svar

Hvad er Ambulancevejen.dk?

En e-learning baseret teori-side, der;

  1. Forbereder reddere til prøver/eksamener
  2. Forbereder redderen til supervision, kørselspraktik og lignende
  3. Holder redderen skarp i de faglige materiale, vi, som redder, forventes at kunne til enhver tid
  4. Skaber et nytænkende, spændende og sjovt miljø inden for læring og uddannelse
  5. Sælger ambulance-udstyr af høj kvalitet til gode priser

Hvad er formålet med Ambulancevejen.dk?

Formålet med ambulancevejen er, at skabe en samlet kanal for præ-hospital viden og uddannelse. Siden forsøger at samle det faglige materiale man skal kunne som ambulanceredder, skære den teoretiske viden ind til benene, og forklare dette på en måde, der er både præcis, overskuelig, og let at forstå.

Samtidigt forsøger siden at gøre op med en efterhånden gammeldags tendens, hvor man som modtager skal lære og forstå blot ved at læse materiale. På siden finder du quizzer i stort set alt materialet, og senere illustrationer og videoer der giver en bedre forståelse af materialet. Som uddannelse i 2016 bør være. 

Er siden gratis at bruge?

Dele af siden er gratis at bruge. Da materialet bag siden er af høj kvalitet, og har taget meget lang tid at producere, er dele af siden bruger-betaling.

Kan alle oprette sig som bruger?

Alle kan oprette sig som bruger. Alt efter hvor meget af sidens indhold du har behov for, kan der opgraderes til et abonnement, der giver adgang til den fulde side

Hvornår kommer svendemodul, paramediciner-uddannelse og andre uddannelser?

Vi arbejder på højtryk for at producere materiale svendeprøve og paramediciner-uddannelse – og senere læge-assistenten. Prioriteten er i øjeblikket: Svendeprøve, Den præhospitale patient, paramediciner-uddannelse, lægeassistent. Vi kan desværre ikke give nogen konkret dato.

Jeg har fundet en fejl på siden, hvad gør jeg?

Har du fundet en fejl i en quiz vil vi sætte stor pris på at du benytter dig at dette link: Rapportér fejl i en quiz
Har du feedback, kritisk, ros, eller har du fundet en fejl i andet end en quiz, må du rigtig gerne benytte dette link: Giv feedback på siden

Kan jeg bruge materialet og quizzerne på siden til at forberede mig til PHTLS refresher?

Det kan du. Materialet på siden er produceret ud fra den nyeste udgave af PHTLS-bogen, og opdateres så snart der udgives en ny. Du kan altså trygt bruge siden til at træne til PHTLS. Vi anbefaler dog at du også benytter PHTLS-bogen.

Kan jeg få tilskud fra kompetencefonden?

Som medarbejder i Falck og medlem af 3F, kan du få tilskud til kurser og materiale fra kompetencefonden gebyrfrit. Det er muligt at købe et års abonnement, hvor det er oplagt at søge tilskud til hos komptencefonden. Dette kan findes under “køb nu” siden.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement??

Under din egen bruger kan du naturligvis opsige dit abonnement. Klik ind på følgende: Min profil –> Mine ordrer –> Mine abonnementer –> Klik på “Se mere” under fanen “Dit abonnement” –> Tryk annuller 

Stil os et spørgsmål

Kontaktoplysninger

CVR: 37770353
Virksomhedsadresse:
 Bogfinkevej 49, 8382 Hinnerup.
Kontakt os med alle henvendelser på:
E-mail: mail@ambulancevejen.dk