Vi har gjort det let for dig at søge om tilskud fra din kompetencefond, ved at svare på mange af de krævede spørgsmål for dig. Det eneste du skal gøre er at kopierer svarene ind, læse dem igennem og eventuelt rette enkelte detaljer.

 

Kopier svar på spørgsmål ind

Hvilken uddannelse/projekt søger du støtte til?*Et årligt medlemskab af www.ambulancevejen.dk

Ambulancevejen.dk er en e-learnings hjemmeside der hjælper mig med at forberede mig til xx. Jeg søger tilskud til denne side i form af et abonnement.

Siden indeholder teori fra PHTLS, behandleruddannelse og andre uddannelser i det præhospitale, og giver mig muligheden for quizze mig i alt materialet, og dermed træne de ting jeg skal kunne. Jeg vil være sikker på at bestå min kommende uddannelse, og ønsker derfor at forberede mig på bedste vis, og da aktiv læring er bevist at være mange gange bedre end at sidde og læse i en bog, er denne side ideel.

Hjemmesiden tilbyder et abonnement til 1399 kroner, som giver mig mulighed for at træne op til min uddannelse, og efterfølgende at holde mig skarp i materialet. Siden er lavet af ambulancereddere og er evidensbaseret ud fra kilder som Den Præhospitale Patient, NAEMT PHTLS og Ambulancefag bøger.

Kan undlades:

Tidligere bruger af siden har udtalt, at de fx. har scoret tæt på 100% rigtige i PHTLS, hvor de tidligere har dumpet PHTLS refresher.

På www.ambulancevejen.dk/se-med-her kan du/I se hvilke tilbud siden har. Jeg har ligeledes vedhæftet en pdf-fil af funktionerne på siden, som jeg ønsker tilgængeligt for mig.
Er der tale om et engangsprojekt, et-årigt, fler-årigt?*Der er tale om et-årligt projekt
Hvor skal uddannelsen gennemføres?*Uddannelsen er e-learning baseret, og den gennemføres derfor online efter behov
Hvordan skal støtten bruges?*Støtten bruges som et medlemskontigent for et års abonnement. Jeg har derfor adgang til siden under min uddannelse, men jeg har ligeledes adgang i resterende måneder efterfølgende, sådan at jeg har mulighed for at træne de ting jeg har lært.

Jeg søger støtte om 1399 kroner for et års abonnement
Hvem skal i givet fald bruge støtten?*Mig selv
Hvilken økonomisk støtte søger du?*1399 kroner til et års-medlemskab, ingen andre gebyrer, ingen transport, intet andet
Hvilken relevans har ansøgningen i forhold til dit nuværende job?*Kurset her naturligvis ekstrem relevans for mit nuværende job.

Vi testes halvårligt i vores faglige kompetence, og testes hvert 4. år i PHTLS, som er en knald-eller-fald, prøve, som gør, at jeg ikke kan varetage min arbejdsfunktion, hvis ikke jeg består. Kurset på www.ambulancevejen.dk er direkte relevant materiale i forhold til det jeg skal kunne til hverdag, og det jeg skal kunne på mine uddannelser. Kurset på www.ambulancevejen.dk er godt givet ud, i den forstand, at det vil sørge for at jeg ikke dumper til fx. PHTLS eller behandleruddannelsen, som er en kæmpe øget udgift for virksomheden. Derudover øger det min generelle komptence, og holder mig skarp i de ting vi skal kunne til dagligt (som der kun bliver mere og mere af). Med kurset fra www.ambulancevejen.dk er der mindre chance for, at jeg fortsat kan varetage min funktion i arbejde, og at jeg videruddanner mig med succes, og dermed øger mine kompetencer.
Hvilket udbytte forventer du at få af kurset/projektet?*Jeg forventer at kurset forbereder mig til min kommende prøve, sådan at jeg består den med et godt resultat.

Desuden fortæller kurset selv, at de refunderer pengene hvis det viser sig at jeg dumper min kommende prøve. Det er altså en rimelig god sikring for, at kurset har relevans for mig, og hvis jeg er så uheldig at dumpe, har I/vi alligevel intet mistet.
Hvornår forventes uddannelsen/projektet afsluttet?*Om præcis et år fra købsdato
Vedhæftet eventuelt pdf om funktioner fra sidenhttps://www.ambulancevejen.dk/ambulancevejen.pdf